A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
2011 Július
H K Sze Cs P Szo V

 

 

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

 

 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

Visszahívunk!

Ha úgy érzed, hogy inkább személyesen szeretnél erről az üzletről velem, vagy munkatársaimmal beszélni, add meg a
Nevedet:

 

Kérlek a telefonszámod mellett add meg az országod kódját (amennyiben nem Magyarországon élsz)!

telefonszámodat:

 

vagy Skype elérhetőségedet:

 

vagy e-mail címedet:

 

és írd be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

 

júl

15

 


- Törzsvásárlói áron vásárolhat

- Intranet használat - belső információs rendszer, online háttériroda, online képzési központ,

- Videomail küldési lehetőség ingyen

- Meghívás online prezentációra

- Online regisztrációs rendszer

- Online ügyfélkezelő (a világ bármely pontjáról elérhető, frissíthető)

- Hetente 3 ingyenes ( 2 általános és 1 munkatársi) webkonferencia fakultatív részvétellel (+ 2 bónusz előadás, beszélgetés lehetősége a csapatunkba tartozóknak).

 

 

Amennyiben szeretne saját DXN-es honlapot az alábbi feltételekkel:

- Kap egy saját, jól felépített, könnyen szerkeszthető, profi honlapot.

- Egy saját webáruházat (a termékek számlázását és a kiszállítást a DXN központ vagy a helyi Service Centerek végzik, ezzel Önnek semmi dolga, de a pontok, és a kiskereskedelmi árrés Önnek íródik jóvá)

- Automatikus hírlevél küldő rendszert (az automatikus hírleveleket bármikor kiegészítheti saját hírlevelekkel).

- Kétféle statisztikai visszajelzés a látogatásokról, látogatókról

- Online ajánlói rendszer


Amit én adok mellé:

- az a saját segítségem,

- egy jó szponzor vonal (oktató oldalakkal, hírlevelekkel, webkonferenciákkal, képzésekkel)

- igény szerinti Skype vagy telefonos konzultációk

- folyamatos e-mail kapcsolat

- hanganyagok, videók, és írott anyagok a tanuláshoz, a DXN, az MLM, a blog és videoszerkesztés vagy akár az online marketing (linképítés, keresőoptimalizálás) területén.

 

júl

13

Hogyan tudsz rendelni és vásárolni DXN termékeket?

 

1. Látogass el a honlapunkon a termékekhez, itt találsz egy webshop oldalt.
2. Nézd végig a termékeket, és válaszd ki, hogy melyiket szeretnéd megrendelni.
3. Majd kattints a Kosárba tesz gombra.
4. Állítsd be, hogy hány darabot szeretnél vásárolni! Ha 1 darabnál többet, írd át a számot a kívánt mennyiségre majd nyomd meg a Módosít gombot.
5. A kosár tartalma mindig felül jelenik meg, ezért ahhoz, hogy tovább folytasd a vásárlást, csak lefelé kell görgetned az oldalt.
6. Ha minden terméket kiválasztottál kattints a Megrendelem gombra.


Kedvezmények:

 

* Ha megrendeléseddel egyidejűleg a Tagsági Szerződést is elküldöd, akkor jogosult vagy a törzsvásárlói árra. A tagsági regisztráció díja egyszeri 5.000 Ft. Csupán egy terméket kell évente megvásárolnod ahhoz, hogy bent maradhass a rendszerben és nagykereskedelmi áron vásárolhass! Regisztrálnod akkor érdemes, ha hosszú távon akarod vásárolni a termékeket és ezért élni akarsz az alacsonyabb törzsvásárlói árkedvezménnyel vagy ha élni szeretnél az üzletépítés marketing tervében szereplő piacszervezési és reklámtevékenységi jutalékkal, jövedelemmel!


* Ha még várnál ezzel, akkor is érdemes feliratkozni a hírlevélre (a beugró feliratkozó ablakba még az első megnyitáskor!), mert a feliratkozás után kapott elektronikus bónnal, egyszeri 1000 Ft kedvezményt kapsz vásárlásod értékéből, melyet a fogyasztói árból vonnak le.


Fontos figyelmeztetés: ez a kedvezmény, csak a Budapesti központi irodában, vagy a GLS futárszolgálattal történő kiszállítás esetén érvényesíthető, a helyi Service Centerekben történő termék átvételkor nem.


Fizetési módok:

 • előreutalással
 • utánvéttel
 • vagy készpénzzel személyesen a helyi Service Centerben.

 


Szállítási módok:

 •  GLS futárszolgálattal (10 kg-ig) 1100 Ft előreutalás esetén
 •  GLS futárszolgálattal (10 kg-ig) 1600 Ft utánvét esetén
 •  vagy személyesen a helyi Service Centerben (Válassza ki a listából a Település nevét!)

 


A megrendelésről e-mailben értesítést kapszt!


Váljék egészségedre! :-)

 

júl

13

Honlap információk

2011.07.13 - szerda

 

 1.
Hazai weboldal rendelés

 

Állandó lakhely szerinti weboldal díjmentesen igényelhető mindenki számára bármikor.

 

A weboldal díjmentessége abban az esetben tartható fenn folyamatosan, amennyiben a DXN törzsvásárló, a csatlakozás hónapját követő hónaptól havonta minimum 100 PV értékben vásárol termékeket és a hálózatában a csatlakozását követő negyedik hónaptól legalább 300 PV értékben történik vásárlás, amiből saját maga legalább 100 PV értéket teljesít.

 

Például, ha valaki júniusban csatlakozik, akkor júliusban feltétel először a 100 PV saját vásárlás és szeptemberben először a 300 PV havi csoport forgalom, amiből minimum 100 PV a saját vásárlás elvárás. Természetesen a 300 PV saját forgalom is elfogadott.

 

Amennyiben valaki a fenti feltételeket nem tudja, vagy nem kívánja teljesíteni 10.000 Ft + Áfa éves díjért vásárolhat magának weboldalt. Az egy év letelte után ismét kvalifikálhat díjmentes weboldalra.

 

Amennyiben valakinek az anyanyelvén nincs az adott országban működő weboldal, díjmentesen jár neki az anyanyelvén is egy weboldal a fenti feltételek teljesítése esetén.

 

Például ha valaki Magyarországon él és szlovák anyanyelvű, neki a magyar és a szlovák weboldal is díjmentesen jár, amennyiben a teljesítményelvárást teljesíti. Amennyiben ő fizetős magyar weboldalt vásárol (hazai, magyar nyelvűt, a szlovák díjmentesen jár mellé).

 

 

2.

Külföldi weboldal

 

Idegen nyelvű weboldalak (jelenleg: angol, cseh, lengyel, német, osztrák, román, szerb, szlovák).

 

Idegen nyelvű weboldalt bárki vásárolhat magának 10.000 Ft + Áfa éves díjért.

 

 

3.

Egyebek

 

Teljes díjmentesség vonatkozik teljesítményelvárás nélkül a Diamond (gyémánt) szintet elért munkatársakra, mind a hazai, mind a külföldi weboldalak esetében. Tehát egy gyémánt szintet elért üzletépítőknek bármennyi nyelven (nyelvenként egy) lehet díjmentes weboldala.

 

A díjmentes weboldalakat legkésőbb a megrendelést követő munkanap elindítjuk

 

Amennyiben valakinek valamely előző kiírásból adódóan díjmentességi jogosultsága van (pl. 500 PV belépő csomag, egy év alatt (2010. június 30-ig) 1200 + 2400 PV, előrefizetés, stb.), azokat természetesen érvényesítjük.

 

Az igényelt díjmentes weboldalakat új tag esetén (a csatlakozás és a csatlakozást követő hónapban) automatikusan elindítjuk legkésőbb az igénylést követő munkanapon.

Az igényelt díjmentes weboldalakat régi tag esetén csak a díjmentesség feltételének ellenőrzését követően indítjuk el, legkésőbb az igénylést követő munkanapon.

 

Az igényelt fizetős weboldalakat csak a díj beérkezését követően indítjuk el. A weboldalak fizetése kizárólag a budapesti központi irodában történhet személyesen vagy átutalással a DXN Hungary Kft. OTP Bank 11743033-29901450-00000000 számlájára. A közlemény rovatba kérjük a fizetett weboldal címét pontosan megadni. Számlát a beérkezést követően küldünk.

 

Minden weboldalhoz tartozik egy csomag adatlap, melyen megtekinthető a weboldal státusza, érvényessége. A jelenlegi státuszok nem valósak, a régi weboldalakhoz tartozó adatokat csak manuálisan tudjuk  átállítani, ami a weboldalak nagy száma miatt egy hosszabb folyamat. Türelmeteket kérjük ez ügyben.

 

Egyetlen weboldalt sem törlünk előzetes értesítés és türelmi idő meghatározás nélkül azon törzsvásárlók esetében, akiknek a tárgyhónapot vagy a tárgyhónapot megelőző hónapban volt vásárlása.

 

Az angol, a német (nem az osztrák) és a szerb weboldalak az ezen országokban élők számára 2010. december 31-ig teljesítményelvárás nélkül díjmentesek.

 

A célunk az, hogy a jövőben is mindenki díjmentesen férjen hozzá a weboldalhoz, ezért születtek a fenti minimális teljesítmény elvárások.

 

jún

28

Mi az MLM?

2011.06.28 - kedd

 

 

A Multi Level Marketing, másnéven network marketing egy többszintű értékesítési forma. A rendszer lényege, hogy az értékesítés hálózatépítők által történik. A hálózatépítők előszőr fogyasztók lesznek, akik aztán tovább ajánlják a termékeket ismerőseiknek. Természetesen a tovább ajánlót jutalék illeti meg. A következő vásárló is tovább ajánlja a terméket, és az első tovább ajánló is jutalékot kap minden tovább ajánlás után. Ezért nevezik többszintű érékesítési hálózatnak. Ebből következik, hogy egy sikeres hálózatépítő egy idő után komoly jövedelemre tehet szert.


A jövedelemforrásnak két lehetősége van:

-A kiskereskedelmi árrés 

- és a jutalék.


Sajnos napjainkban az mlm hallatán mindenki másra gondol, és nem tisztázott első hallásra, hogy miről is van itt szó. Sokan összekeverik a piramis játékkal. Azért nem nevezhető piramis játéknak, mert itt valós termékekről van szó. Az mlm már hosszú évtizedek óta működő vállalkozási forma, ami lehetőséget ad az embernek, hogy anyagilag függetlenné  váljon. Hogy mit is jelent ez? Kiyosaki azt írta az egyik könyvében, hogy kötelező gazdagnak lenni, az alapvető emberi szükségletek kielégítése miatt. Ugyanis egy átlag keresetből, nem tud az ember megfizetni magának egy jó orvost, ha arra van szüksége... A létminimum alatt élő emberek, akik nem tudnak egészségesen táplálkozni, esetleg vitaminokat, étrendkiegészítőket szedni, sokkal hamarabb lebetegednek mint azok akik rendelkeznek ezekkel az alapvető dolgokkal. Ezért kell alapvetően megteremteni az anyagi függetlenséget.


A mási fontos érv, a passzív jövedelem. Egy idő után, ha az ember kitart az üzletben, passzív jövedelemre tehet szert. Ami azt jelenti, hogy akkor is pénzt keres, ha éppen nem dolgozik. Az emberek nagyrésze azzal tölti az idejét, hogy pénzt keressen, ami nem elég semmire. A drága idejüket kénytelenek a pénzkeresésre fordítani. Úgy érzem, ezért érdemes küzdeni igazán. Hiszen az életben állandóan küzdünk. Azok is, akik minden reggel felkelnek és elindulnak a munkahelyükre, megküzdenek a reggeli fáradsággal, a munkahelyre való utazással, és sorolhatnám. Akkor miért ne küzdhetnénk egy magasabb rendű cél érdekében?Eljött az idő, hogy megváltoztassuk a gondolkodás módunkat. Persze csak akkor, ha szeretnénk, hogy az életünk megváltozzon. Ezt mindenkinek magának kell eldöntenie. És célokat kitűznie, és ragaszkodni hozzájuk minden áron. Merjünk lépni, váltani, új helyekre járni, új emberekkel megismerkedni. Kiyosaki másik könyvében olvastam, hogy ha az ember kiváncsi a jövőjére, akkor nézze meg azt az 5 embert, akivel naponta kapcsolatban van. Nem gond, ha még nincsenek milliomos barátaink. De induljunk el az úton, és akkor lesznek. Az mlm ebből a szempontból is csodálatos, hogy vannak csapattársaink, szponzoraink, akik sikeresek és milliomosok is egyben. Velük kell kezdeni a kapcsolatok átrendezését úgymond. Lehet, hogy az elején ez némi kényelmetlenséggel jár, de hiszem hogy megéri és megtérül a befektetett időnk.


Ha egyet értesz a gondolataimmal, akkor ne habozz, hanem csatlakozz! 

jún

15

 

 

Dxn Maca EuCafe

 

 

 

 

 

A nagy sikerű EuCafe visszatért! Ez a nagyszerű kávékeverék: növényi eredetű kávékrémport, cukrot, instant kávéport és Maca (Lepidium meyenii) port tartalmaz.

 

A doboz tartalma: 20 tasak x 21g

PV: 14

 

 

DXN Maca Vita Cafe

 

 

 

Egy kis fazonigazítás után a nagysikerű Vita Cafe visszatért! Instant kávéport, ginszeng (Panax Ginseng) port, Maca (Lepidium meyenii) és ganoderma -kivonatot tartalmaz. Élvezeti értékét cukor és növényi eredetű kávékrémpor növeli.

 

A titokzatos életerőforrás:

 

A macagumót a perui őslakosok már régóta értékes gyógynövényként tartják számon.  A benne található ásványi anyagok, szénhidrátok, megújítják, felfrissítik és új életerővel töltik fel a szervezetet. Aki rendszeresen fogyasztja, sokkal energikusabbnak, vitálisabbnak és erősebbnek érzi magát.

Forrás: Ring Sándor