A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
2011 Június
H K Sze Cs P Szo V

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

 

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

Visszahívunk!

Ha úgy érzed, hogy inkább személyesen szeretnél erről az üzletről velem, vagy munkatársaimmal beszélni, add meg a
Nevedet:

 

Kérlek a telefonszámod mellett add meg az országod kódját (amennyiben nem Magyarországon élsz)!

telefonszámodat:

 

vagy Skype elérhetőségedet:

 

vagy e-mail címedet:

 

és írd be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

 

jún

28

Mi az MLM?

2011.06.28 - kedd

 

 

A Multi Level Marketing, másnéven network marketing egy többszintű értékesítési forma. A rendszer lényege, hogy az értékesítés hálózatépítők által történik. A hálózatépítők előszőr fogyasztók lesznek, akik aztán tovább ajánlják a termékeket ismerőseiknek. Természetesen a tovább ajánlót jutalék illeti meg. A következő vásárló is tovább ajánlja a terméket, és az első tovább ajánló is jutalékot kap minden tovább ajánlás után. Ezért nevezik többszintű érékesítési hálózatnak. Ebből következik, hogy egy sikeres hálózatépítő egy idő után komoly jövedelemre tehet szert.


A jövedelemforrásnak két lehetősége van:

-A kiskereskedelmi árrés 

- és a jutalék.


Sajnos napjainkban az mlm hallatán mindenki másra gondol, és nem tisztázott első hallásra, hogy miről is van itt szó. Sokan összekeverik a piramis játékkal. Azért nem nevezhető piramis játéknak, mert itt valós termékekről van szó. Az mlm már hosszú évtizedek óta működő vállalkozási forma, ami lehetőséget ad az embernek, hogy anyagilag függetlenné  váljon. Hogy mit is jelent ez? Kiyosaki azt írta az egyik könyvében, hogy kötelező gazdagnak lenni, az alapvető emberi szükségletek kielégítése miatt. Ugyanis egy átlag keresetből, nem tud az ember megfizetni magának egy jó orvost, ha arra van szüksége... A létminimum alatt élő emberek, akik nem tudnak egészségesen táplálkozni, esetleg vitaminokat, étrendkiegészítőket szedni, sokkal hamarabb lebetegednek mint azok akik rendelkeznek ezekkel az alapvető dolgokkal. Ezért kell alapvetően megteremteni az anyagi függetlenséget.


A mási fontos érv, a passzív jövedelem. Egy idő után, ha az ember kitart az üzletben, passzív jövedelemre tehet szert. Ami azt jelenti, hogy akkor is pénzt keres, ha éppen nem dolgozik. Az emberek nagyrésze azzal tölti az idejét, hogy pénzt keressen, ami nem elég semmire. A drága idejüket kénytelenek a pénzkeresésre fordítani. Úgy érzem, ezért érdemes küzdeni igazán. Hiszen az életben állandóan küzdünk. Azok is, akik minden reggel felkelnek és elindulnak a munkahelyükre, megküzdenek a reggeli fáradsággal, a munkahelyre való utazással, és sorolhatnám. Akkor miért ne küzdhetnénk egy magasabb rendű cél érdekében?Eljött az idő, hogy megváltoztassuk a gondolkodás módunkat. Persze csak akkor, ha szeretnénk, hogy az életünk megváltozzon. Ezt mindenkinek magának kell eldöntenie. És célokat kitűznie, és ragaszkodni hozzájuk minden áron. Merjünk lépni, váltani, új helyekre járni, új emberekkel megismerkedni. Kiyosaki másik könyvében olvastam, hogy ha az ember kiváncsi a jövőjére, akkor nézze meg azt az 5 embert, akivel naponta kapcsolatban van. Nem gond, ha még nincsenek milliomos barátaink. De induljunk el az úton, és akkor lesznek. Az mlm ebből a szempontból is csodálatos, hogy vannak csapattársaink, szponzoraink, akik sikeresek és milliomosok is egyben. Velük kell kezdeni a kapcsolatok átrendezését úgymond. Lehet, hogy az elején ez némi kényelmetlenséggel jár, de hiszem hogy megéri és megtérül a befektetett időnk.


Ha egyet értesz a gondolataimmal, akkor ne habozz, hanem csatlakozz! 

jún

15

 

 

Dxn Maca EuCafe

 

 

 

 

 

A nagy sikerű EuCafe visszatért! Ez a nagyszerű kávékeverék: növényi eredetű kávékrémport, cukrot, instant kávéport és Maca (Lepidium meyenii) port tartalmaz.

 

A doboz tartalma: 20 tasak x 21g

PV: 14

 

 

DXN Maca Vita Cafe

 

 

 

Egy kis fazonigazítás után a nagysikerű Vita Cafe visszatért! Instant kávéport, ginszeng (Panax Ginseng) port, Maca (Lepidium meyenii) és ganoderma -kivonatot tartalmaz. Élvezeti értékét cukor és növényi eredetű kávékrémpor növeli.

 

A titokzatos életerőforrás:

 

A macagumót a perui őslakosok már régóta értékes gyógynövényként tartják számon.  A benne található ásványi anyagok, szénhidrátok, megújítják, felfrissítik és új életerővel töltik fel a szervezetet. Aki rendszeresen fogyasztja, sokkal energikusabbnak, vitálisabbnak és erősebbnek érzi magát.

Forrás: Ring Sándor

máj

23