A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

3 gyönyörű gyermek édesanyja vagyok, főállású anyuka, de csak elméletben, mert a gyakorlatban nem lehet ebből megélni. Egészen idáig így is gondoltam.....

 

Sok mindennel próbálkoztam eddigi éveim során. Dolgoztam Hivatalban, gyárban, építkezésen, étteremben, termékbemutatókat tartottam, képkészítõnél...stb. Párom egy Kft-nél dolgozik villanyszerelõként. Reggel megy, este jön. Ezért is korlátozottak a lehetõségeim, hiszen a gyermekek gondozása, velük való foglalkozás fõleg az én feladatom. Mindig ehhez kellett igazítanom a munkakeresést. Nem volt egyszerû, de azért többé, kevésbé sikerült megoldani.


Sokat hallottam az MLM értékesítésrõl, de soha nem volt szimpatikus. Évekig elzárkóztam ettõl az értékesítési formától. Nem éreztem magam otthon benne. Egyáltalán nem tetszett, hogy el kell adnom valamit. Próbáltak invitálni ilyen üzletekbe, de nem tudtam velük azonosulni.

Rengeteget gondolkoztam azon, hogy egyes emberek hogyan tudják megteremteni a gazdagságukat. Érdekelt, hogyan csinálják azok, akik sikeresek. Mit tudnak amit én nem. Nem a pénzüket "irigyeltem", hanem a tudásukat. Mert mindig is tudtam, hogy tudnak valamit...és ezt a valamit nekem is tudnom kell.


Történt egyszer, hogy felkerestük az egyik rokonunkat, akik sikeresek az üzleti életben és tanácsot kértünk tõlük a testvéremmel, egy üzleti vállalkozás megnyitásához. Ott történt a fordulat. Ajánlott nekünk egy könyvet: Robert T. Kiyosaki:Gazdag Papa, Szegény Papa. Ez a könyv volt a válasz arra, hogy mit tudnak a gazdagok, amit a szegények nem. Annyira tetszett ez a könyv, hogy több könyvét is elolvastam. Kiyosaki azt mondja, hogy a pénzteremtéshez nem kell pénz. Õ is a nulláról indult.


Sokat bújtam a netet, míg rá nem találtam kedves Szponzorom weboldalára. Felkeltette az érdeklõdésemet. Gondoltam mit veszíthetek. Rájöttem, hogy csak nyerhetek.
Hogy mit? Ha mégis úgy gondolom, hogy nem akarok ezzel foglalkozni, már akkor is nyertem. Elõszõr is fantasztikus embereket ismerhetek meg. Olyan sikeres üzletembereket akiktõl lehet tanulni. Olyan emberektõl, akiknek már sikerült, akik már megcsinálták, és csinálják. Akik nem adták fel és nem adják fel. Ezt a tudást pedig az élet más területein is lehet alkalmazni. Ezt nevezte Kiyosaki az életünket megváltoztató üzleti oktatásnak. Mert nem a pénz a legfontosabb, nem is a termékek, hanem ez az oktatás ami ebben a rendszerben zajlik. Olyan "tanároktól lehet tanulni, akiknek már vannak tapasztalataik. Olyanoktól, akik a csúcson vannak.


Úgy érzem megtaláltam ennek a hálózati marketingnek az új hullámát. Ahol nem kell gyõzködni, nem kell tukmálni. Megtaláltam benne a szabadságot. Ami számomra nagyon fontos. Ezért szeretnék anyagilag független lenni. Senki nem sürget. A munkámhoz, a családomhoz igazíthatom az idõbeosztást. És végül, de nem utolsó sorban, ez egy olyan termékkel párosul, amit szinte mindenki fogyaszt. Egy élvezeti cikk, amirõl az emberek nem akarnak lemondani, ráadásul még egészséges is. Ez az üzlet magát építi.

Annak aki váltani akar, aki ki akarja próbálni magát más területen is, de nincs több millió forintja egy vállalkozás elindításához, ez egy nagyszerû lehetõség. Lehetõség változtatni az életünkön. Persze ez csak akkor lehetséges, ha az ember ezt eldönti és semmi áron nem adja fel. Mindegy, hogy ki mit mond, gondol. Csinálni és csinálni kell. Hiszen tudjuk: "A nyertesek és vesztesek közötti különbséget a célvonal átlépése határozza meg." Mindegy hányadikként érünk a célba. A lényeg, hogy beérjünk.

(Robert T. Kiyosaki: Gazdag papa: Üzleti iskola)


Laczó Henriett

 

DXN Facebook Share Megosztás Facebook-on